Jdi na obsah Jdi na menu
 

17. 9. 2012

1.Kolo

Fc Fiasco - Mk Jívová 2:4 (1:4)

Góly: 2x Hanes, 2x Vlasťa 

 

Hned od úvodních minut jsme na soupeře vlétli a dařilo se nám takřka vše na co jsme šáhli. Již v 10.minutě prvního poločasu byl stav zásluhou dvou branek Vlasťi a jedné Hanese již 3:0 soupeř pak pěknou střelou k tyči snížil ale závěr poločasu patřil opět nám po rychlém brejku když Hanes přesprintoval takřka celé hřiště byl stav již 4:1.

V poločasové přestávce jsem si uvědomovali, že přeci jen soupeř v závěru poločasu začal vystrkovat růžky,  tak jsme se soustředili zejména na pozornou hru ze zadu s rychlími brejky. Tato taktika nám vycházela skvěle, jen ta produktivita v koncovce nám v druhé půli odešla a mnohdy i potřebné štěstíčko chybělo. V závěru ještě po standarce kdy se míč otřel o zeď a pak následné skončil na tyči využil soupeř zmatku v našem vápně a stanovil tak konečný výsledek 4:2 pro náš tým.

Tedy 3.ligu jsme začali skvěle a zejména přístup všech hráču k utkání byl skvělí za což všem patří velké DÍK a příště znovu!!!! Bohužel máme stále zraněné srdce a oporu týmu Pepeho, který byl však přítomen a hecoval tým ze střídačky !!!!!