Jdi na obsah Jdi na menu
 

4. 11. 2012

10.Kolo

Raptors Team - Mk Jívová 1:6 (1:2)sam_2937.jpg

gól Vlasti na 1:3 hlavou

 

Góly: 11.13. a 50.Honza B, 33. a 41.Vlasťa M, 57.Lukáš D

Žk: Tadeáš K.

 

Do zápasu jsme nevstoupili příliš šťastně hned z první akce domácích jsme inkasovali, bylo to však jasné znamení na kterého hráče soupeře se máme zaměřit a dávat si tak pozor. Po zbytek zápasu jsme mu tedy maximálně znepříjemňovali život na hřišti a již jej k ničemu nepouštěli. Brzy jsme mohli vyrovnat, když po skvělé kombinaci Pepeho s Vlasťou trefil Vlastička pouze tyč soupeřovi brány. V 11.minutě se inviduálně prosadil Hanes, když si skvěle obhodil obránce a pohrál si i s brankářem soupeře, kterého posadilo do slova a do písmene na zadek a srovnal tak na 1:1. Ve 13.minutě bylo ještě veselej autove vhazování rozehrál Vlasťa na Hanese a ten ze střední vzdálenosti poslal střelu, která zapadla za bezmocného brankáře damácích k tyči a ujali jsme se tak poločasového vedení 1:2.

Hned od úvodu druhého poločasu se nám dařilo takřka všechno a v 33.minutě opět po autovém vhazování nalezl Paťa na vzdálenější tyči Vlasťu ten se hlavou nemýlil a poslal náš tým již do vedení 1:3. V 41.minutě po faulu rozehrával Vlasťa přímí kop a využil chyby domácího brankáře, který si špatně postavil zeď a Vlasťa tak vstřelil již gól na 1:4 což nás hodně uklidnilo a zbytek zápasu jsem se snažili hlavně hrát bez zbytečných chyb vzadu. V 50.minutě se opět prosadil Hanes zvýšil na 1:4 a dovršil tak již v duhém zápase v podzimní části Hattrick, rovněž vstřelil již 15.gól v této sezóně za což mu patří dík nás všech a věřím, že se bude i nadále střelecky dařit ne jen mu, ale také staronové posile Lukášovi , který pečetil v 57.minutě na konečných 1:6 a trefil se zatím ve všech zápasech do kterých naskočil za náš tým.

Skvělí výkon předvedl i Honza v bráně, který nás hlavně za stavu když jsme vedli 1:2 podržel a likvidoval nebezpečné šance soupeře.

 

Video (stačí jen kliknout)

Tyč Vlasťa(1:0)        Gól Hanes (1:1)         Gól Hanes(1:2)      

     Zákrok Honza(1:2)        Gól Vlasťa(1:4)        Gól Lukáš(1:6)

 

SOUPEŘ O NÁS

V 10. kole jsme na domácím hřišti přivítali tým MK Jívová. I když geografické zařazení klubu je jasné, dozvěděli jsme se, že v týmu mají pouze pár hráčů z Jívové, zbytek je posbíraný s Olomouce a okolních destinací. Před slušnou diváckou kulisou, kterou tvořilo i několik desítek psů, kteří na vedlejším hřišti cvičili parkúr, začal zápas s úderem desáté hodiny ranní.

Oproti minulému zápasu, kdy jsem hned v první minutě inkasovali, jsme to byli právě my, kdo šel hned v úvodu do vedení. Zapl si technickými finesami vytvořil šanci, kterou také proměnil. Jenže to bylo na dlouho dobu z naší strany vše. Hosté dokázali ještě do konce poločasu skóre otočit, a to zcela zaslouženě. Druhý poločas nebyl o moc lepší, hosté nás převyšovali v pohybu, byli důkladnější v obranné činnosti. Hráči MK Jívové nám do konce zápasu nasázeli ještě další čtyři góly a zaslouženě vyhráli. Uvádět nějakou naší šanci asi nemá smysl, dnešní zápas se nám prostě vůbec nevydařil.

Tento zápas byl už čtvrtý v této sezoně, který jsme prohráli větším rozdílem. Asi by bylo dobré se zamyslet nad některými aspekty hry, hráči by si měli sáhnout do svědomí, protože takové výkony určitě nejsou hodny 3. ligy. Dnešní zápas se mi zdál svým způsobem odfláknutý, určitě umíme hrát lépe. Další kolo zavítáme do Mrskles, kde snad toto zaváhaní odčinníme.