Jdi na obsah Jdi na menu
 

25. 3. 2013

13.Kolo

 Mk Jívová - Zelené Balet  

sam_4099.jpg

 

MK JÍVOVÁ 2-4 Zelené Balet
2 poločas 1
 20 střely na bránu  25
 1 tyče  0
 6 fauly 4
0
karty

0

12 min. Filinský L.

23 min. Blažek J.
 

góly v minutě

13+36+48+55

 Klec J.,

 Filinský L., Richtr J., Hemala D., Drtil L.

Dočkal J., Blažek J., Zmrzlý R., Bršťak J.

přítomní

 Martin B.(práce)

 

Vlasťa M.(stop za ČK)

omluveni

 

vysoká účast

 

plus

 nedostatek obráncu

 

nedůraznost v souboji jeden na jednoho

mínus

 

SESTŘIH Z UTKÁNÍ - ZDE

 

Dohrávku podzimní části jsme dohrávali proti tradičnímu soupeři, kterého dobře známe ze zimní ligy. Do zápasu nemohl naskočit Vlasťa, který po posledním podzimním zápase dostal stop na 2.zápasy za červenou kartu.

Před utkáním jsme řešili zejména složení obrany, která je momentálně nejslabším místem našeho týmu jelikož, máme samé útočníky k týmu se připojili hned tři hráči, pro které to byl první strat v 3.Lize za náš tým David, René a Jirka.

 

Hned od úvodních minuty jsme hráli se soupeřem vyrovnanou partii do vedení jsme se dostali zásluhou Lukese, který byl dostatečně důsledný při soupeřově nedorozumně a otevřel tak skóre trefou do prázdné brány. Bohužel toto vedení netrvalo ani minutu soupeř z následujícího útoku skóre vyrovnal, zásluhu na tomto gólu měl však i nepříjemný vítr, který po celé utkání koplikoval hru oběma týmum.V utkání jsme šli opět do vedení, když chybnou rozehrávku brankáře Baleťáku vystihnul Hanes a pohldně skóroval a stanovil tak výsledke poločasu 2:1

Druhý poločas jsme bohužel nezvládli a soupeř nás začal přehrávat. Bohužel z tohoto poločasu není již videozáznam tak není možné ukázat chyby našich hráču s kterých soupeř vetřelil tři branky a otočil tak skóre na konečných 4:2 výsledek mohl být ovšem mnohem vyšší ale Honza v bráně předvedl ze svých lepších výkonu a tak nás podržel v duležitých momentech a bylo stále tak o co hrát. Soupeř si však výhru zasloužil zejména za předvednou hru v durhém poločase ale partie to byla vyrovnaná.