Jdi na obsah Jdi na menu
 

5. 6. 2013

23.Kolo

 MK Jívová - Raptors Team 

fotografie0152.jpg

 

MK JÍVOVÁ 2:3 Raptors Team
2 poločas 2
 
37 střely 13
23 na bránu 8
14 mimo bránu 5
0 tyče 0
1 fauly 4
0 karty 0

8. a 29. Blažek Jan

góly v minutě

14+16+51 Zapl

 Klec J.

Filinský L., Richtr J.

Schmidt  P.

Drtil L., Myšák P.

Blažek J.

přítomní  

 Bugner, Hemala,

Mazač, Dočkal (OMLUVENI)

Bršťak, Zmrzlý (NEOMLUVENI)

omluveni  

Střelecká převaha

plus Skvělí výkon brankáře 

 Slabý výkon obrany především Lukese

mínus  

 

 

 SESTŘIH Z UTKÁNÍ - ZDE

 

Soupeř napsal:

Dvě výsledkově nejlepší mužstva jara – Raptors team a MK Jívová, odehráli svůj vzájemný zápas ve 23. kole. Podzimní zápas byl pro nás pohromou, doma jsme prohráli jednoznačně 1:6. S týmem s velice podobným věkovým průměrem jako u nás, jsme hráli tentokrát v Holici, na našem nepříliš oblíbeném hřišti. Nepřítomni byli Zdráža, Drak a Jacob.

Zápas začal už v 8:30, pro některé fanoušky, kteří přislíbili účast, to bylo až moc brzo. První poločas byl vyrovnaný, běhavý, celý zápas stejně jako první půli však ,,zdobilo“ hodně chyb. Do první šance jsme se dostali v 7. minutě, Juřiho pokus však mezi tyče nemířil. Do vedení se jako první dostala Jívová. Poprvé se prosadil nejnebezpečnější hráč soupeře, mířil přesně pod víko. Jívová mohla zvýšit, nastřelila však břevno. Zapl dal dnes tři velmi podobné góly z podobného místa. První si připsal ve 13. minutě a byl to zároveň gól vyrovnávající. Do vedení jsme se dostali o dvě minuty později, Juři se uvolnil uprostřed hřiště a přihrál Zaplovi, který opět prostřelil brankáře Jívové. Do konce poločasu se však skóre ještě měnilo, Jívová po chybě v obraně dokázala vyrovnat.

Objektivně si musíme přiznat, že ve většině druhého poločasu byl náš soupeř lepší a jen díky nemohoucnosti v koncovce a bravurnímu výkonu Šumise jsme nebyli svědky pohromy. Do poločasu jsme přitom vstoupili poměrně dobře, dvakrát jsme se v přečíslení dokázali dostat až před branku soupeře, gólem ale tyto akce neskočili. Poté už to byl především soupeř, kdo se dostával do šancí, štěstí jim však tentokrát nepřálo. To stálo dnes na straně naší. V 51. minutě jsme se poměrně z ničeho dostali do vedení – Zapl završil hattrick. Ve druhém poločase se nám celkově příliš nedařila kombinace, balony odskakovaly. Přesto všechno jsme ale na konci mohli slavit hubené vítězství 3:2

V dnešním zápase musíme vzdát poklonu především Šumisovi, který pochytal i to, co chytit nešlo. I když se nijak zvlášť nedařilo, je třeba ocenit také bojovnost. Určitě musím pochválit soupeře, který patří fotbalově k tomu nejlepšímu v naší lize. Cenným vítězstvím jsme se dostali na dostřel čela, další zápas hrajeme doma na Mile, jako vždy v neděli.