Jdi na obsah Jdi na menu
 

17. 9. 2012

3.Kolo

Sokol Bělkovice - Mk Jívová  0:3(0:1) 

sam_2484.jpg

Góly: 2x Hanes, Vlasťa

Do prvního vzájemného derby jsme vztoupili v nových dresech za které patří velké ,,DÍKY" sponzorům zejména Obci Jívová a také z části firmě Intop a Olomoucké dopravní.

Vstup do zápasu byl opatrný z obou stran příliš šancí nebylo ale i tak na obou stranách předváděli brankáři velice slušné zákroky. Ke konci poločasu se povedlo pohotově skórovat Hanesovi a zařídit nám tak poločasové vedení 1:0.

V druhé půli se tempo stupňovalo a šance střídala šanci ovšem využití a smůla v koncovce klid na naše kopačky nepřineslo. Soupeř se snažil vyrovnat příležitosti na to příliš neměl, protože skvělou hrou naší obrany a také poctivě se vracejících útočníku, neměl soupeř prostor pro klid v kombinaci. V polovině druhé půle se trefil hned 2x za sebou Vlasťa bohužel druhý gól napřed sudí uznal, ale po protestech domácích odpískal zpětně sporný faul. V závěru se ještě se štěstím podruhé v utkání prosadil Hanes a pečetil tak na konečných 3:0. Bylo to ale velice vyrovnáné utkání, které mohlo dopadnout úplně jinak kdyby nás skvěle nepodržel v nejdůležitějších momentech Honza v bráně za což mu patří pochvala a přání aby tomu bylo stejně tak i nadále.

 

Video (stačí jen kliknout)

Vlasťa gól na 2:0       Hanes gól na 3:0       Akce v podání Hanese      Nevyužitý brejk