Jdi na obsah Jdi na menu
 

7. 1. 2013

4.Kolo ZL

Mk Jívová - Zelené Balet  5:0 (3:0)sam_3613.jpg

SESTAVA

Klec J.

Filinský L., Vrána O.

Dočkal J., Dočkal D., Blažek J., Drtil L.,

 

 BRANKY

16., 25. a 40. Blažek J., 18. Vrána O., 47. Dočkal J.

ŽK: nikdo

ČK: nikdo

 

FANCLUB

Pajuška(foto dokumentace), Janča, Maruška, Táda(zranění)

 

Před zápasem jsme se sešli opravdu jen v malém hloučku 6.hráču a očekávali kdo nás ještě příchodem na poslední chvíli překvapí bohužel se tak nestalo a čekání bylo marné. Naštěstí soupeř na tom byl podobně a na tepmu hry to bylo hned od začátku znát.

Skóre otevřelou po rychlém brejku Hanes a poslal náš tým do vedení, hned v zápětí se prosadil i Ondra a zvýšil na 2:0 to stále nebylo vše a těsně na konci poločasu se podruhé v utkání prosadil náš momentálně nejproduktivnější utočník Hanes.

V drhém poločasu byla znát již ne jen na nás ale i na soupeři únava a zápasové tempo postupně s přibývajicím časem klesalo. Pozitivní bylo však že se všichni utčníci prostřídali i v obraně a pomohli tak k udržení čistého konta Honzi , který předvedl opět několik skvělích zákroků. Další branka zápasu přišla po krásné inviduální akci Hanese, který tak završil svůj hattrick a ve dvou zápasech v zimní lize nastřílel již  pět branek. Ke konci zápasu ještě po povedené střele Lukáše nastavil Pepa svůj nos a tečí pečetil na konečných 5:0