Jdi na obsah Jdi na menu
 

27. 1. 2013

7.Kolo ZL

 Mk Jívová - KSN Masajové 1:10 (0:5)sam_3690.jpg

 SESTAVA

Klec J.

Richtr J., Filinský L

Drtil L.

 

 BRANKY

37.min Drtil L.

ŽK: nikdo

ČK: nikdo

 

FANCLUB

Maruška(Fotodokumentace) Radka, Táda(zranění)

 

Na zápas jsme se sešli pouze ve třech statečných a záda nám kryl výborný Honza, který opravdu chvilemi předváděl zákroky, které byli opravdu chválihodné a i soupeř po utkání pěl chválu na naší golmanskou hvězdu utkání.

Co zde napsat ??? Je zarážejicí že se před utkáním omluvili pouze tři hráči s celkově napsaných 15.hráču na soupisce zimní ligy. Soupeř byl hratelný ale ve třech hráčich v poli proti soupeři, který měl ještě další 4 hráče na střídání jsme odvedli maximalní výkon a nedarovali soupeři vítězství zadarmo. Velké dík patří Honzovi v bráně, který neměl snad žádné místo na svým těle kde by ho soupeř netrefil. Co se týká hráču v poli tak jmenovitě Lukes, Jura a Lukáš zaskouží maximální uznaní všech ostatních za bojovnost a halvně že jsem souboj nevzdali a odehrálí celé utkání s maximalním vypětí sil v  -8 stupních celsia.

Nyní je nařadě druhá fáze zimní ligy a to boj o konečné umístění, čekájí nás zápasy s týmy N.T.P , Fc Lyons, Luběnice a PSB 210

 

Snad se již nebude opakovat událost která se nám stala v tomto zápase a ostatní se včas omluví a nebo v lepším případě dorazí !!!!