Jdi na obsah Jdi na menu
 

13. 10. 2012

7.Kolo

Sokol Žerotín - Mk Jívová 2:1 (2:1)sam_2600.jpg

Gól: Paťa

Před zápasem někteří hráči zjistili, že se nebude hrát na umělém trávniku jak je to uvedeno na stránkách sfmo a tak nastal problém s vhodným obutím.

Hned od úvodu utkání se hrála vyrovnaná partie. Tyče zvonili na obou stranách. Bohužel jsme opět jak už to bývá tradicí brzy prohrávali. Soupeř rozehrával volný kop z poloviny hřiště přímo na bránu Honza tento pokus vyrazil bohužel však k soupeři, kterého nedostatečně pokryl Lukes. Hned v zápětí se soupř prosadil znovu a ujal se tak vedení 2:0. Zápas však byl teprve v samotném začátku. Snažili jsme se co nejdříve vstřelit kontaktní gól, měli jsme hned několik příležitosti, které však skončili buď na tyči a nebo skvěle chytajicím brankáři domácích. Do poločasu se ještě povedlo Paťovi snížit na 1:2.

V druhém poločasu jsme se snažili hnát  za vyrovnáním. Bohužel se nám v koncovce stále nedaří. Zápas tedy skončil výsledkem 2:1 pro soupeře. Nyní jsou před námi duležité dva zápasy proti týmum, které jsou pod náma v tabulce a taky zárovně, které moc dobře známe. Cíl je tedy jasný z dvou utkání získat plný bodový zisk !!!!!!

Video (stačí jen kliknout)

Tyč Hanes (0:0)         Tyč Lukes (0:0)         Tyč soupeř (0:0)         Gól soupeř (1:0)      

 Tyč  Pepe (2:0)           Gól  Paťa (2:1)         Akce Vlasťa (2:1)