Jdi na obsah Jdi na menu
 

20. 10. 2012

8.Kolo

 Mk Jívová - Hej.Berani 5:1 (2:0)sam_2748.jpg

Góly: 2x Lukáš D, Vlasťa M, Lukes F, Paťa B

 

Do zápasu naskočila nová posila týmu Lukáš Drtil, který již odehrál v létě pár turnaju společně s námi. Veřím, že bude pro náš tým přínosem a zapadne do našeho kolektivu bez prolému.

Soupeř hned od úvodu hrál hodně ze zadu a snažil se chodit do rychlých protiůtokú. Ze začátku nám to dělalo problémi se dostat na dostřel soupeřovi brány. Ovšem skvěle rozehrané autové vhazování a krásný gól Vlasti hlavou otevřel skóre zápasu. Soupeř byl tedy již donucen začít také hrát a snažit se vyrovnat. Ovšem chybu soupeře kdy lehce odebral Lukes míč, který hned poslal na Paťu a ten ještě nahrál před prázdnou bránu Lukášovi znamenal zvýšení našeho vedení na 2:0.

V druhém poločase docházeli s přibývajicím časem soupeři síly, jelikož neměli nikoho na střídání, a tak naše šance na vstřelení dalších branek byli čím dál častější. Na tři nula opět po chybě soupeře se střelecky poprvé v sezóně prosadil Lukáš. Hned po rozehrání obral soupeři míč Paťa a chladnokrevně napálil míč do levého horního růžku brány a zvýšil již na 4:0. Poté soupeř vstřelil z poloviny hřiště gól na 1:4 bohužel Honza měl zrovna zakrytý výhled probyhajícím hráčem soupeře. Poslední slovo v zápase jsme však měli znovu my po souhře dua L+L kdy Lukes posílál centr přes celé hřiště na Lukáše, který šel do krásne kličky a prostřelil brankáře stanovil tak konečný výsledek zápasu na 5:1.

Odehráli jsme skvělí zápas, který nás doufám nakopne na co nejdelší vítěznou šňůru dalším soupeřem bude pro nás dobře známi soupeř Elektro Otáhal B, který se zatím trápí v 3.lize.

 

Video (stačí kliknout)

gól Lukáš(2:0)   tyč jura(2:0)   gól Paťa(4:0)   gól Lukáš(5:1)   dřevno Pepe(5:1)