Jdi na obsah Jdi na menu
 

23. 8. 2013

PŘÁTELÁK 10.8.2013

Dlouhomilov - Mk Jívová

2:2 (2:1) Góly: č.14, Langr - Richtr, Drtil   (2x 25.min)

Prodloužení 1:1 (0:1) Góly: Kředlák - Blažek     (2x 5.min)

Pokutové kopy 2:3 rozhodující : Richtr     (7.sérii)

VIDEO - ZDE

Vstup do utkání jsme prospali a hned v první minutě jsme prohrávali po nedorozumnění našeho obránce s brankářem 1:0 darovali jsme tak soupeři laciný gól. 

V 8.minutě bylo ještě hůře s našeho přechodu do útoku těžil soupeř rychlým brejkem se tak ujal zaslouženého vedení 2:0. Po úvodní kruté sprše jsme se otřepali a začali jsme se snažit hrát hru, která se nazývá fotbal i když terén nebyl příliš vhodný pro tento sport.

V 10.minutě jsme zasluhou kombinace Hanese s Jurou vstřelili zasloužený kontaktní gól, za bojovnost. V Závěru prvního poločasu měl ještě šanci hlavičkou vyrovnat Hanes bohužel však trefil jen boční síť branky. Poločas tak domácí vyhráli 2:1

Do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem lépe než do toho prvního a v 36.minutě se nám podařilo po přečíslení kdy Lukes potáhl míč a nahrával volnému Lukášovi, který se nemýlil a vyrovnal tak na konečných 2:2. Remíza byla spravedlivá pro obě mužstva po vzájemné dohodě jsme odehráli ještě 2x 5.minutové prodloužení v první části jsme se zásluhou Hanese ujali vedení a v závěru druhého prodloužení srovnal soupeř na konečných 3:3

Na řadu tak přišli pokutové kopy v kterých jsme nakonec měli více štěstí a vyhráli tak nad houževnatým soupeřem, který měl hned 5 hráču na střídačce a určoval tak po celý zápas celkem vysoké tempo hry. Soupeři ještě jednou děkujeme za možnost změření sil a věříme že odvetný zápas odehrajeme u nás na umělé trávě, na které je hra našeho týmu mnohem lepší.

Po zápase jsme se všichni zůčastnění hráči týmu Mk Jívová až na Honzu Blažka sešli ve Štěpánově na hodové zábavě, která se skutečně vydařila.